Groenstrook

Beste volkstuinder,

Het is mooi meegenomen als je door gebruik van de groenstrook wat extra meters aan je tuin kan toevoegen voor bijvoorbeeld opslag, een fruitboompje of compostbak. Zo hou je op je tuin meer ruimte over om te telen en het kost niks, want de grond is niet van de vereniging. Het is minder mooi meegenomen als je ook moet zorgen voor het onderhoud van de groenstrook. Gerief en ongerief derhalve. Als je die van elkaar aftrekt blijft er ietsje meer gerief over.  Althans, dat vond de Algemene Ledenvergadering van 18 februari 2015. Daar is het gebruik van de groenstrook tussen tuin en sloot aan de orde geweest.

Na een uitgebreide discussie heeft de vergadering besloten om een extra vrijwillige bijdrage te vragen als (een deel van) de groenstrook gebruikt wordt en het bestuur opdracht gegeven om met een voorstel te komen over de hoogte van de m2 prijs, rekening houdend met het feitelijk gebruik van de grond. Van dat voorstel zijn de leden onlangs op de hoogte gesteld. Zoals gebruikelijk in een democratische vereniging is het aan de Algemene Ledenvergadering (eind 2015) om hierover een definitief besluit te nemen.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

Hans van Leeuwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.