Wisseling secretaris

Beste volkstuinders,

Eindelijk is het dan zover en ga ik (Robbert Brantz tuin 24) een poging doen het goede werk van Wim Ruyters als secretaris over te nemen. Dat was een hele grote doos van een prachtig historisch schrift waarin de notulen netjes geschreven werden, met tussendoor de typmachine verslagen en natuurlijk nu de geprinte verslagen en mailwisselingen.IMG_3795-1.jpg
Mijn goede voornemen is de website¬†www.starrevaart.nl van de volkstuin komende maanden een draai te geven, er is door Oscar de Man (en zijn zoon) een mooie basis gelegd. Het idee is om foto’s van de oogsten, tips van de mede volkstuinders, een smoelenboek en misschien wel wedstrijdjes te houden (of heeft Martin altijd de grootste pompoenen?).
Mocht er iets spelen dat bij de rol van secretaris hoort, mail mij gerust op het nieuwe e-mailadres van de vereniging: starrevaart@gmail.com.
Met vriendelijke groeten,
Robbert Brantz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.