Onderhoudsbeurt oktober

Beste moestuinders,

Een volkstuinvereniging zoals het woord al zegt bestaat bij de gratie van de leden die zich verenigen om gezamenlijk te genieten van het mooie complex en de eigen tuin. En daar hoort ook onderhoud van het verenigingsgebied bij. Afgelopen zaterdag met zo’n massale opkomst hebben we gezien dat vele handen licht werk maken en er is dan ook veel werk verzet.
Na een heerlijk kopje koffie van An, zijn we hard aan de slag gegaan en  zie hieronder de noeste arbeid van onze verenigingsleden. Behalve dat het mooi weer was, was de sfeer uitmuntend en kunnen we ons nu winterklaar gaan maken.
Voor nu geniet van de echte herfst!
Groet, Robbert
P.S. De champignonmest gaat komende week besteld worden, levering naar verwachting 3 november als dat in de planning past. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.