Onderhoudsdagen 2019

Starrevaart Onderhoudsdagen 2019

In april de eerste onderhoudsdagen Nieuwe Stijl! Op zaterdag 6 en 13 april gaan we aan de slag om met zijn allen ons mooie complex een frisse seizoenstart te geven. Voor iedereen is er iets nuttigs te doen, want naast uiteraard het terrein schoon maken, gaan we ook bijvoorbeeld uilen- en egelkasten maken en makkelijke moestuintjes aanleggen.

Van iedere tuin wordt minimaal één vertegenwoordiger verwacht op 6 of 13 april. Graag aangeven wanneer je komt, en of je een dagdeel of de hele dag komt helpen. Heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan zo snel mogelijk, bij Jacqueline. Haar mailadres heeft iedereen in de laatste mailing ontvangen.

Samen maken we er twee nuttige én gezellige onderhoudsdagen van!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.