bbq

BBQ

Op 29 augustus a.s.  wil het bestuur alsnog de barbecue organiseren, aanvang ca. 15.30 uur.  Voor de BBQ moet het nodige ingekocht en klaargemaakt worden.  Dit vraagt tijd voor degene die de BBQ gaan verzorgen. Daarom vragen wij u om aan te geven of u op de BBQ aanwezig zal zijn en op hoeveel personen moet worden gerekend.  Gaarne voor 23 Augustus  melden of u wel of niet op de BBQ komt. Wilt u zelf iets inbrengen of klaarmaken dan tevens tijdig vermelden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.